fbpx

Uniți pentru generațiile viitoare este noua paradigmă după care ne ghidăm.

Uniti-pentru-generatiile-viitoare-este-noua-paradigma-dupa-care-ne-ghidam-6

Pas cu pas, umăr la umăr, mână de la mână, copac cu copac.

Protejăm verdele României! În luna martie 2021, împreună cu colegii mei USR PLUS și voluntarii care ne sunt mereu alături în acțiuni curajoase, am plantat peste 6000 de puieți, pentru a ne aduce aportul în ceea ce numim regenerarea naturii.

Ne facem partea într-o țară afectată de defrișările haotice și de acțiunile iresponsabile ale celor care ar trebui să investească în protecția mediului și sustenabilitatea lui.

Avem nevoie să transferăm generațiilor viitoare o natură cât mai puțin maltratată și un spațiu în care să putem respira. Plantarea copacilor și stoparea măcelului din păduri sunt priorități în agenda mea de lucru. Susțin cu tărie că în acest sector, chiar dacă schimbarea vine cu pași mici și rezultatele nu se văd imediat, este vital să ne implicăm.

Vom continua seria acțiunilor de plantare a copacilor și sper să fim sprijiniți de cât mai mulți dintre voi, cei care înțelegeți că într-o comunitate este nevoie de o echipă ca să putem schimba lucrurile în bine. Iașul este al doilea cel mai poluat oraș din România, așa că avem nevoie de cât mai mult verde și de cât mai puțină poluare.

Doar Uniți Salvăm România.

Share on facebook
Share